Gesitueerd bij de kerk en beschaduwd door twee eiken, voormalige hoeve uit de 19de eeuw. Boerenhuis en voormalige langsschuur in het verlengde, heden verdeeld in meerdere woningen en gedeeltelijk in puin. Witgekalkte baksteenbouw met één verdieping en zadeldak (pannen) gevat tussen twee trapgevels.

Beluikte rondboogvensters met arduinen onderdorpels, rondboogdeuren en één steekboogdeur met geprofileerd druiplijstje. Vlaams venster met trapgeveltje in de voorgevel. Haast blinde straatgevel. Zijtrapgevel voorzien van twee rondboogvensters en twee smalle rechthoeken met houten kozijn.

Auteurs:  De Maegd, Christiane; Van Aerschot, Suzanne