Opslagplaats

Vrij smal pand met opvallende opstand waarin elementen van neoclassicistische architectuur worden verwerkt met "moderne" materialen als ijzeren I-balken, stijlen en roedeverdeling. Blijkbaar opslagplaats uit de 19de of het eerste kwart van de 20ste eeuw(?).

Brede poort, aansluitend rondbogig bovenlicht (tussenverdieping?) als geheel gevat tussen de belijnde wanden; ingediept drielicht op de bovenverdieping opgenomen in een soort van getoogde nis (baksteenmetselwerk). Aflijnende kroonlijst op klossen en twee consoles, eerder aansluitend bij het neoclassicistische patroon.

Auteurs:  Eeman, Michèle; Mondelaers, Lydie; Kennes, Hilde