Enkelhuis van drie traveeën en drie bouwlagen onder zadeldak, in eclectische stijl, van rond 1900. Natuurstenen lijstgevel met horizontale ritmering door puilijst, doorlopende lekdrempels en banden; eenvoudige gevelbeëindiging; middentravee met erker en bekronende ijzeren balkonleuning. Rechthoekige (gelijkvloerse verdieping) en getoogde vensters in geriemde omlijsting, op hoofdverdieping met tussendorpel en maskerkopsleutels. Rechthoekige deur tussen pilasters onder segmentboogfronton, houten vleugeldeur en bovenlicht met tussenstijl.

Auteurs:  Plomteux, Greet; Steyaert, Rita