Enkelhuis van twee traveeën en drie bouwlagen, vermoedelijk gebouwd circa 1900 door een navolger van E. Stordiau. Lijstgevel met rustica parement, arduinen sokkel en brede arduinen puilijst, gevelbeëindiging door geometrische band, tegelfries met art-nouveauversiering, geprofileerde daklijst en houten kroonlijst met tandlijst op klossen. Bredere eerste travee met erker, balkon en gekoppelde vensters. Erker met gestileerde florale motieven, festoenen en leeuwekoppen, bekronende ijzeren balkonleuning tussen arduinen postamenten, balkonvenster in geriemde omlijsting onder gestrekte waterlijst. Voorts rechthoekige muuropeningen, ingangstravee: vensters met paneel onder lekdrempel en op tweede verdieping onder bekronend entablement op voluutjes.

• VANHOVE B. 1978: De Art Nouveau-architectuur in het Antwerpse: een doorsnede, Onuitgegeven licentiaatsverhandeling Rijksuniversiteit Gent, 15.

Auteurs:  Plomteux, Greet; Steyaert, Rita