Halfvrijstaand dubbelhuis van drie brede traveeën en vier bouwlagen onder pseudo-mansardedak (leien) te dateren circa 1905.

Lijstgevel van baksteen en beschilderde natuursteen; de vrijstaande zijgevel is deels bepleisterd. Begane grond met centrale ingang, geflankeerd door winkelpui met zijingang rechts koets- (modo garage-) poort en privé-ingang links, beide in neoclassicistische omlijstingen en verhoogd met balkon op consoles. Bovengevel geritmeerd door kolossale lisenen; aansluitende gekorniste kroonlijst.

Rechthoekige en segmentboogvensters in omlijsting met geprofileerde dorpels en waterlijst, panelen met bloemmotief op de borstweringen. Bewaarde houten roedeverdeling in art nouveau-stijl.

Auteurs:  Plomteux, Greet; Steyaert, Rita