Enkelhuis in half open bouw van twee traveeƫn en twee bouwlagen onder pseudo-mansardedak. Witte natuurstenen lijstgevel in eclectische neoclassicistische stijl, daterend uit eerste kwart 20ste eeuw met latere verbouwing van de tuinmuur tot garage.

Rechtertravee opgevat als risaliet en op de bovenverdieping gemarkeerd door een brede erker met balusterzuiltjes, erboven een balkon met balustrade met deurvenster in een geblokte omlijsting onder twee gebogen frontons. Op de begane grond een rechthoekige deur met boogvormig bovenlicht en een rechter boogvenster, geflankeerd door twee decoratieve medaillons; rechthoekig bovenvenster in geriemde omlijsting, bekroond door een sober entablement. Boven de kroonlijst op modillons een mezzanino. Zijgevel opgetrokken uit baksteen met witstenen banden.

Auteurs:  Plomteux, Greet; Steyaert, Rita; Manderyck, Madeleine