Kantoorgebouw

Nagenoeg identieke trapgevels van acht treden + overhoekse topstukken, nummer 6 door middel van ankers 1631 gedateerd. Gereconstrueerde trapgevels van drie traveeƫn en twee bouwlagen onder zadeldaken (mechanische pannen) met bak- en zandstenen parement; natuurstenen speklagen, negblokken en druiplijsten. Tweeledige toppen met rondboogluik geflankeerd en bekroond door rechthoekige vensters met uitspringende bovendorpels. Stenen kruiskozijnen op bovenverdieping en eenvoudige rechthoekige vensters in een vlakke omlijsting op de begane grond. Gelijkvloerse verdieping van nummer 6 met een parement van witte steen, rechthoekige muuropeningen en centrale deur.

Auteurs:  Plomteux, Greet; Steyaert, Rita; Manderyck, Madeleine