Kantoorgebouw

Neoclassicistische witte natuurstenen lijstgevel met vijf traveeën en vier bouwlagen onder plat dak, daterend uit de eerste helft van de 20e eeuw (voor 1912). Horizontale gevelopbouw met entresol, gemarkeerd door geprofileerd kordon; breed licht getoogd venster, geflankeerd door twee rondboogvensters tussen Ionische pilasters. Tweede en derde bouwlaag met rechthoekige vensters opgenomen in geriemde omlijstingen met oren onder gebogen en driehoekige frontons. Sobere Lodewijk XVI-ornamenten. Tot winkelpui verbouwde begane grond.

Auteurs:  Plomteux, Greet; Steyaert, Rita; Manderyck, Madeleine