Hotel du Coq

Voormalig "Hotel du Coq". Dubbelhuis van vier traveeën en vier bouwlagen onder overstekend zadeldak (mechanische pannen, nok parallel aan de straat) op schoorstukken; laatste kwart 19de - eerste kwart 20sten eeuw. Gele baksteenbouw op grijs-groen beschilderde arduinen plint. Deurrisaliet uitlopend op dakvenster met topgevel met houten spant. Aangepaste eerste bouwlaag onder leien luifeltje. Rond- en korfbogige muuropeningen waaronder deurvensters uitgevend op houten balkonnetjes op schoorstukken met dit leuning.

Auteurs:  Huys, Martine