Enkelhuis van twee traveeƫn en twee bouwlagen onder mansardedak (nok parallel aan de straat, leien en mechanische pannen), uit het eerste kwart van de 20ste eeuw.

Enkelhuis met kleurige, cottage-getinte bakstenen lijstgevel; verwerking van gele baksteen voor muurbanden en ontlastingsbogen. Lijstgevel gemarkeerd door driezijdige, deels houten erker, inspringende deurtravee en rechthoekige muuropeningen onder ijzeren I-latei; brede houten kroonlijst op dito schoorstukken.

Bron: KENNES H. & STEYAERT R. 2002: Inventaris van het cultuurbezit in Belgiƫ, Architectuur, Provincie Antwerpen, Arrondissement Turnhout, Kanton Mol, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 16n5, Brussel - Turnhout.
Auteurs:  Kennes, Hilde