Kantoorgebouw

Monumentaal enkelhuis van drie traveeën en vier bouwlagen onder plat dak. Witte natuurstenen lijstgevel in eclectische stijl met neoclassicistische en art-nouveau-inslag uit het eerste kwart van de 20ste eeuw. Voornamelijk horizontale gevelopbouw door de doorlopende balkons, schijnvoegen, kordons en balustrades met postamenten boven de kroonlijst. Centraal accent door middel van de gebogen erker op consoles van de derde bouwlaag Rechthoekige vensters, op de derde bouwlaag per twee gekoppeld onder entablementen. Vegetatieve decoratie in bas-reliëf.

Auteurs:  Plomteux, Greet; Steyaert, Rita; Manderyck, Madeleine