Dubbelhuis van vier traveeën en drie bouwlagen Bakstenen lijstgevel op sokkel van arduin opgefrist met witgeschilderde banden en krullige ankers, vermoedelijk uit het vierde kwart van de 19de eeuw. Rechts, risaliet gemarkeerd door houten erker op bewerkte voluutconsoles en bekroond met eenvoudig balkonnetje. Gegroepeerde linker traveeën, op de tweede bouwlaag versierd met eenvoudige bakstenen spiegels, op de derde met plastisch decor van krullen, grotesken en blind boogveld met sleutel boven de vensters. Rechthoekige muuropeningen ondersteund door I-balken met rozetvormige bevestigingsbouten. Klassieke gevelbeëindiging met gelede architraaf, fries met steigergaten, gekorniste kroonlijst.

Auteurs:  Plomteux, Greet; Steyaert, Rita; Manderyck, Madeleine