Groot langshuis uit de 18de eeuw gedateerd op de sluitstenen van de tussendorpels der deuren "Anno 1764".

Bak- en zandstenen gebouw met twee verdiepingen en gebogen zadeldak met geprofileerde dakvensters; muurvlechtingen en schouderstukken; sterk uitspringende geprofileerde kroonlijst. Steekboogramen met schelpmotief in de sleutel en geprofileerde omlijsting. Twee steekboogdeuren verrijkt met sluitstenen, gebogen, met uitgewerkte sleutels verfraaide tussendorpels; puilijst overgaande in de druiplijst en aldus de deuren met elkaar verbindend. Hoekpilasters met bossage op de benedenverdiepingen en voorzien van loofwerkmotief en volutes op de bovenverdieping. Hoge zandstenen plint. Bepleisterde gevel. Eenvoudige achtergevel van bak- en zandsteen met steekboogvensters en -deur met uitstekende sleutel. Hoekstenen.