Huis

Oorspronkelijk een langshuis uit 16de-17de eeuw voorzien van een zijtrapgevel met speklagen van zandsteen. Voorgevel aangepast gedurende het eerste kwart van de 18de eeuw. Pilasters met geprofileerd voetstuk en Toscaans kapiteel, in kolossale orde opgesteld, dragen het brede hoofdgestel. Sobere vensterdammen onder de rechthoekige vensters. Arduinen steekboogdeuromlijsting uit midden 18de eeuw verfraaid met een rocaillesluitsteen en loofwerk en gemarkeerd door een waterlijst met geprofileerd beloop.