Herenhuis

Drie verdiepingen hoog herenhuis met laat-classicistische inslag daterend uit het einde van de 18de of het begin van de 19de eeuw. Van radvenster voorzien fronton rustend op hoekrisalieten. Begane grond met zandstenen parement gemarkeerd door een puilijst die boven de rechthoekige poorten uitgewerkt is als kroonlijst op klossen; muurdammen versierd met Franse voegen; rechthoekige vensters. Bovenverdieping bekleed met een door schijnvoegen versierde bepleistering; rechthoekige vensters tussen met rozetten bekroonde penanten; gelijksoortige muuropeningen voorzien van geprofileerde, zandstenen omlijstingen in de risalieten. Vernieuwd houtwerk.