Gesloten hoeve

Gesloten hoeve met geplaveide binnenplaats en tijdens de 19de eeuw verbouwde gebouwen, onder meer het nu twee verdiepingen hoog boerenhuis met zadeldak (pannen), doch met een oudere kern; in de voorgevel, hergebruikte zandstenen posten met negblokken; en in de achtergevel, een zandstenen rondboogdeuromlijsting met kwarthol beloop en geprofileerde druiplijst, en een rechthoekige zandstenen vensteromlijsting met sponning.

Inrijpoort en stal zonder belang. Langsschuur met zadeldak (pannen), en rechthoekige inrijpoort met houten latei doch hergebruikte zandstenen stijlen met afschuining.

Auteurs:  De Maegd, Christiane; Van Aerschot, Suzanne