Boerenhuis en parallel dwarsschuurtje erachter, met traditionele kern uit de 17de of 18de eeuw. Verbouwingswerken aan de gang. Bakstenen gebouw met een verdieping en zadeldak (verspringende nok; pannen en kunstleien); twee traveeƫn van het gecementeerd gedeelte uitlopend op Vlaamse vensters met trapgeveltjes.

Verbouwde vensters en sporen van een dubbele bakstenen ontlastingsboog wijzend op vroegere kruisvensters. Zandstenen korfboogdeur met kwartholle neg, negblokken, imposten, bewerkte sluitsteen met kruis en verweerde druiplijst; klein vierkant bovenlicht met ontlastingsboog. Bakstenen dwarsschuurtje onder zadeldak (pannen); rechthoekige poort met houten latei.

Auteurs:  De Maegd, Christiane; Van Aerschot, Suzanne