Hoevetje waarvan onder meer de lemen schuur, naar verluidt, werd afgebroken. Boerenhuis met één verdieping en zadeldak (pannen) met laadvenster en fraai bewerkte houten modillons, door resterende muurankers gedateerd 17.., doch gewijzigd. Witgekalkte baksteenbouw met gepikte plint.

Beluikte rechthoekige vensters met vernieuwde onderdorpels van arduin doch oude posten verrijkt met negblokken en sponningsprofiel. Rechthoekige deur met houten latei doch posten van natuursteen met sponning. Linkerzijpuntgevel met vlechtingen. Resterende hoevegebouwen zonder belang, doch interessant geheel omwille van zijn ligging.

Auteurs:  De Maegd, Christiane; Van Aerschot, Suzanne