Ruim dubbelhuis met vijf traveeƫn, twee verdiepingen en zadeldak (mechanische pannen), uit de 19de eeuw. Fraaie voorgevel met neoclassicistische inslag. Witgeschilderde voorgevelbepleistering, van ingediepte voegen voorziene hoekpilasters en op gelijkaardige wijze gemarkeerde middentravee, verbonden door de gekorniste kroonlijst; nog horizontaal geleed door een geprofileerde puilijst en een cordon ter hoogte der onderdorpels van de tweede bouwlaag.

Rechthoekige vensters in geprofileerde omlijstingen met uitgewerkte sleutel (stuc?) en nog oorspronkelijk, mooi houtwerk. Rechthoekige deur in een smalle arduinen omlijsting. Links, rechthoekige inrijpoort. Bakstenen zijgevel met twee rondboogvenstertjes.

Auteurs:  De Maegd, Christiane; Van Aerschot, Suzanne