Huis

Alleenstaand dubbelhuis van vijf traveeën met schilddak (pannen) uit de 19de eeuw. Witbepleisterde voorgevel met twee bouwlagen en een blinde halve bovenverdieping; begane grond voorzien van een rechthoekige deur in een smalle omlijsting van arduin, en beluikte rechthoekige vensters met lekdrempels van arduin. Rechthoekige bovenvensters in een stucomlijsting versierd met een bewerkte sluitsteen en voorzien van doorlopende onderdorpels. Typische 19de-eeuwse ornamenten van stuc in de blinde bovenste verdieping. Links, éénlaags bijgebouw met plat dak.

Auteurs:  De Maegd, Christiane; Van Aerschot, Suzanne