Langgestrekte hoeve uit de tweede helft van de 18de eeuw en de 19de - 20ste eeuw. Eénlaags gedeelte van zes traveeën voorzien van beluikte rechthoekige vensters met boven- en onderdorpels van arduin en van twee recentere gekoppelde deuren onder gemeenschappelijke ijzeren latei (eerste kwart 20ste eeuw). Oudere kern voor het gedeelte met anderhalve verdieping onder zadeldak (pannen), vermoedelijk uit de tweede helft van de 18de eeuw doch verhoogd; gebruik van zandsteen voor de hoekstenen, de smalle vensterposten en de steekboogdeur met negblokken. Ernaast, stalvleugel uit de 19de eeuw voorzien van rechthoekige muuropeningen en halfradvensters.

Auteurs:  De Maegd, Christiane; Van Aerschot, Suzanne