Classicistisch dubbelhuis

Tekst van Classicistisch burgerhuis met latere bijgebouwen (https://id.erfgoed.net/erfgoedobjecten/38889)

Mooi classicistisch dubbelhuis met twee verdiepingen en een schilddak (pannen), met kleine dakkapellen, gedateerd in de voorgevel door ankers 1771. Baksteenbouw met gebruik van arkose.

Ingeschreven steekboogvensters met sleutel, beluikt op de benedenverdieping. Steekboogdeuromlijsting met negblokken, sluitsteen en arkose geprofileerde druiplijst. Eenlaagse bijgebouwen met recentere muuropeningen.

Auteurs:  De Maegd, Christiane; Van Aerschot, Suzanne