Hoeve met losstaande bestanddelen in boomgaard. Toegangshek geflankeerd door linden.

Ten westen, boerenwoning onder vernieuwd zadeldak, uit de 19de eeuw. Witgeschilderde gevel met getoogde vensters (vernieuwd houtwerk) op arduinen dorpels.

Ten zuiden, ruime dwarsschuur van twaalf traveeën onder zadeldak, in oostgevel gedateerd door middel van baksteenkoppen 1900 tussen uilengat met zonnerad en zolderluik. Gebogen inrijpoorten in de zijtravee en centraal rechthoekige doorrit.

Bron: LANCLUS K. 1989: Inventaris van het cultuurbezit in Belgiƫ, Architectuur, Provincie Oost-Vlaanderen, Arrondissement Gent, Kanton Nevele, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen 12n1, Brussel - Turnhout.
Auteurs:  Lanclus, Kathleen