Enkelhuis van één travee en drie bouwlagen voorzien van een fraaie voorgevelbekleding van geglazuurde tegels uit het eerste kwart van de 20ste eeuw. Een gevelsteen in de plint verwijst naar de herkomst: "Van Herrewege, De Wilde - Architectes et constructeurs - The Leeds Fireclay co Ltd Leeds". Begane grond met getoogd drielicht, rechthoekige bovenvensters; halfronde loggia op de tweede bouwlaag. De derde bouwlaag wordt geflankeerd door halfzuilen op de hoekpenanten en is geritmeerd door gelijkaardige halfzuilen. Hol geprofileerde rondboogdeur omlijst met gebogen hanenkam.

Auteurs:  Lanclus, Kathleen