Onderkelderd enkelhuis van twee traveeën en drie bouwlagen, met zadeldak (leien) voorzien van twee verschillend uitgewerkte dakkapellen, uit vierde kwart 19de eeuw. Burgerhuis voorzien van bakstenen lijstgevel met opvallend gebruik van hardsteen voor de plint, vensteromlijstingen, booglijsten, borstweringen en cordons. Licht uitspringende rechtertravee met balkon. Rondboogvensters en deur van de verhoogde begane grond met verbonden booglijsten. Voorts tweelichten in omlijstingen met pilastervormige rechtstanden en borstweringen versierd met rozetten en ruitmotieven.

Auteurs:  Bogaert, Chris; Lanclus, Kathleen; Verbeeck, Mieke