Woon- winkelhuis Anno MDCCL

Diephuis van twee traveeƫn en drie bouwlagen onder een zadeldak, met een oudere, vermoedelijk met het aanpalende nummer 30 gedeelde kern en een 1750 gedateerde lijstgevel met een volledig in blauwe hardsteen uitgevoerd parement. De bovenbouw, verticaal geleed door oplopende pilasters met Franse voegen, is opengewerkt door middel van rechthoekige vensters in een eenvoudige, geriemde omlijsting, en wordt beƫindigd door een hoofdgestel met opschrift "ANNO M.D.C.C.L." en een fraaie houten kroonlijst met decoratieve klossen.

De pui dateert van 1947 (L. Dierickx).

Het schrijnwerk werd volledig vervangen.