Café Het Live Vrouwken

"Het Live Vrouwken", modo "In de Klok". Diephuis van drie traveeën en drie bouwlagen onder afgesnuit zadeldak (mechanische pannen en kunstleien), uit het eerste kwart van de 20ste eeuw.

Sobere neotraditionele trapgevel van bak- en natuursteen; gekoppelde, rechthoekige muuropeningen met tussendorpel. Top met reliëf van klok tussen overhoekse topstukken. Cafépui op de begane grond met rondboogdeurtje links onder geprofileerde waterlijst op consooltjes; rechthoekige bovenlicht en raam. Paneel met opschrift "In de Klok" op de puilijst.

Auteurs:  Kennes, Hilde