Pijlerkapel gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw

Beschrijving

Pijlerkapel gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw, gelegen in een aftakking (door de wijkbewoners de Eeuwige Jachtvelden genoemd, zie houten naambord) van de Molstenstraat tegenover het huis nummer 64. Opgericht in 2002 op initiatief van de buurtbewoners naar ontwerp van Koen Dierkens. Witbeschilderd bakstenen muurtje met drie nissen. Centrale nis met beeld van Moeder met Kind overdekt met houten tentdakje steunend op vier balkjes.

• DEGRANDE V., Inventaris van de kapellen in West-Vlaanderen, Gemeente Oostrozebeke, s.l., s.d., XA.

Auteurs: Van Vlaenderen, Patricia; Vranckx, Martien