Hoeve met losstaande bestanddelen op omhaagd erf met ijzeren toegangshek.

Ten noorden, boerenhuis van zeven traveeën onder zadeldak (pannen, nok parallel aan de straat), met oude kern opklimmend tot de 18de eeuw. Verankerde gewitte gevels op grijsgeschilderde plint. Aflijnende getrapte daklijst. Licht getoogde vensters met bewaard houtwerk en duimen. Dito deur met bovenlicht.

Ten westen, gewitte stalvleugel met roodgeschilderde deuren onder overstekend pannen zadeldak. Mestvaalt ervoor.

Ten noorden achter het woonhuis, groot 18de-eeuws bakhuis met vlechtingen in voorpuntgevel en oven achteraan onder lager zadeldak (nok loodrecht op de straat). Roodgeschilderde deuren en zolderluik.