Omhaagde hoeve met losstaande bestanddelen en fraai ijzeren hek tussen twee imposante linden.

Ten noorden, woonhuis van oorspronkelijk vijf, thans zeven traveeën onder pannen zadeldak (nok loodrecht op de straat), uit eind 18de eeuw. Verankerde gewitte gevels op gepikte plint. Rechthoekige vensters met I-lateien en rozassen en houtwerk uit het eerste kwart van de 20ste eeuw; wit- en groen geschilderde luiken. Korfboogdeur in gesinterde bakstenen omlijsting op neuten met oren en druiplijst. Vroegere staltravee met getoogde deurtjes.

Ten westen, voormalig bedrijfsgebouw met rechthoekige poort en rechts uitgebouwde travee onder pannen zadeldak (nok parallel aan de straat).

Ten westen bij de haag, laat 19de-eeuws bakhuis van het tweeledige type onder afzonderlijke zadeldakjes met rechts aangebouwde stal.

Auteurs: Bogaert, Chris; Lanclus, Kathleen