Beschrijving

Oorspronkelijk één burgerhuis van vier traveeën en drie bouwlagen onder leien zadeldak, met oude kern onder meer zichtbaar door de oude muurankers met kram en krul, volgens het kadasterarchief aangepast in 1865 en nieuwe paardenstallen in de tuin gebouwd in opdracht van hotelier De Potter. Sinds 1952 gesplitst in twee panden met afzonderlijk verbouwde winkelpuien. Behouden verankerde gepleisterde en geschilderde bovenverdiepingen geritmeerd door rechthoekige omlijste vensters met sluitsteen, op doorgetrokken dorpels en behouden schrijnwerk. Aflijnende houten kroonlijst op klossen.