• is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Dorpswoning

Mogelijk vroeger café, volgens kadastergegevens in 1913 gebouwd door Gasparine van Royen.

Breedhuis onder zadeldak in kunstleien, met een kleurrijke bakstenen gevel boven een beschilderde gecementeerde plint. Gebruik van witgeglazuurde stenen voor onder meer de banden, boogstenen en consoles van het boogfries onder de nieuwe gootlijst. Rechte muuropeningen onder ijzeren I-latei met rozetten en een pseudogetoogde ontlastingsboog op de begane grond. Eenvoudige getoogde vensteropeningen op de verdieping, verfraaid door tegeltableaus op de licht vooruitspringende borstweringen. Grotendeels bewaard houtwerk. Nieuwe deur onder bovenlicht. Achtergelegen bijgebouwen toegankelijk via ijzeren hek rechts van de woning.