Herenhuis in Lodewijk XVI-stijl

Fraai dubbelhuis in Louis XVI-stijl uit het einde van de 18de eeuw.

Bakstenen gebouw met twee verdiepingen afgezet door een tandlijst van stucwerk en voorzien van drie dakvensters met geprofileerde druiplijst boven de oculus omgeven door slinger- en rozettenmotieven. Zandstenen plint, regelmatige hoekkettingen en omlijstingen voorzien van een naar boven uitstekende sluitsteen rondom de rechthoekige vensters.

Merkwaardige Louis XVI-rondboogkoetspoort met volutensluitsteen en imposten, ingeschreven in een rechthoekige omlijsting bestaande uit gecanneleerde pilasters op sokkel met hoofdgestel; guirlandes in de zwikken. Deurvenster van de bel-etage gevat tussen uitgelengde volutes met rasterwerk.