Beschrijving

Vroeger vrij omvangrijke hoeve uit de 18de eeuw, waarvan sommige gebouwen sterk verbouwd werden en andere haast in onbruik geraakt zijn. Poort met duiventil, zoals de aanpalende stalvleugel verfraaid met een bakstenen fries van rechte muizentand. Stallingen voorzien van zandstenen rondboogdeuren en door middel van muurankers gedateerd ..34. Voorgevel van het voormalige, heden verlaten boerenburgerhuis met laat 18de-, begin 19de-eeuws uitzicht; rechthoekige deur en vensters oorspronkelijk voorzien van bepleisterde omlijstingen. Huidige woning, blijkbaar 18de eeuw, met grondig verbouwde voorgevel.