Neoclassicistisch rijhuis

Beschrijving

Neoclassicistisch rijhuis van drie traveeën, drie bouwlagen en een entresol uit het tweede kwart van de 19de eeuw, vermoedelijk met oudere kern; pseudo-mansarde uit het interbellum. Het sterk verbouwde pand werd omstreeks 1990 gesloopt voor de bouw van een hotel.

Bepleisterde en beschilderde lijstgevel met een volledig opengebroken pui en entresoL De eerste verdieping onderscheidt zich door rondboogvensters met geprofileerde archivolt op doorgetrokken imposten. Rechthoekige vensters met hardstenen lekdrempel op de tweede verdieping.