Woonstalhuis en dwarsschuur

Beschrijving

Achterin gelegen, aangepast woonstalhuis van één bouwlaag onder zadeldak (nok loodrecht op de straat, mechanische pannen), uit het laatste kwart van de 19de eeuw, ingetekend op het kadaster in 1881.

Bewaarde, doch sterk vervallen dwarsschuur onder schilddak (nok parallel aan de woning, Vlaamse pannen) in vakwerkbouw; voorzijde en rechter zijgevel deels versteend; bakstenen stoel en zichtbaar vitswerk tussen bewaarde stijlen en schoorstukken. Gebint met pen- en gatverbindingen en zichtbare telmerken.

• Kadasterarchief Antwerpen, Mutatieschetsen Herselt, 1881/4.