Beschrijving

Verzorgd hoevetje met losse bestanddelen met woonhuis ten westen en schuur en stallen ten zuiden van het het met gras begroeide erf.

Woonhuis van zes (?) traveeën onder zadeldak (pannen, nok parallel aan de straat), daterend uit de eerste helft van de 19de eeuw. Witgekalkte gevels op gepikte plint, afgelijnd door getrapte daklijst. Rechthoekige vensters met houten bolkozijnen, roedeverdeling en bruin- en witgeschilderde luiken. Getoogde deur.

Gewitte bakstenen schuur en stallen onder zadeldak (pannen, nok loodrecht op de straat) met rechthoekige poort en deurtjes. Ten westen, deels gewit bakhuis van het samengestelde type.

Auteurs: Bogaert, Chris; Lanclus, Kathleen