Beschrijving

Hoeve met losse bestanddelen met woonhuis ten oosten, stallen ten noorden en bakhuis ten zuiden van het verharde erf met mestvaalt, toegankelijk via een ijzeren hek, gelegen op het kruispunt met de Drapstraat.

Woonhuis van vier traveeën onder zadeldak (pannen, nok parallel aan de straat) met rechts zijaandak met vlechtingen, daterend uit de tweede helft van de 18de eeuw. Witgekalkte gevels op gepikte plint en aflijnende getrapte daklijst. Rechthoekige vensters (nieuw houtwerk) met luiken en licht getoogde deur. Links, twee staltraveeën onder doorlopend zadeldak.

Ten noorden, gewitte bakstenen stallen op gepikte plint onder mank zadeldak (pannen, nok loodrecht op de straat), linker zijaandak met vlechtingen, met mestvaalt ervoor.

Ten zuiden, verankerd gewit bakhuis van het samengestelde type.