Beschrijving

Omhaagde hoeve met losstaande bestanddelen op gedeeltelijk verhard en begraasd erf toegankelijk via een ijzeren hek tussen vierkante gemetste pijlers. Oude linde met houten kapelletje links naast hek. Thans gerenoveerde en licht aangepaste gebouwen.

Ten westen, tot stal omgevormd voormalig woonhuis (nok parallel aan de straat) met gewitte bakstenen gevels op gepikte plint, oorspronkelijk vijf en vijf traveeën onder doorlopend zadeldak (pannen), minstens opklimmend tot de 18de eeuw.

Ten oosten, huidig bakstenen woonhuis uit eind 19de eeuw van eerst vier en nu vijf traveeën onder zadeldak (pannen) met getoogde vensters met luiken (vernieuwd houtwerk).

Ten zuiden, na brand gedeeltelijk vernieuwde bakstenen schuur met overstekend pannendak (nok loodrecht op de straat), centrale rechthoekige doorriten luchtgaten in de noordwest gevel, aangebouwd wagenhuis onder mank dakschild.