Beschrijving

Ten opzicht van de straat achteruit gelegen herenhuis, bereikbaar via een gekasseide oprit tussen twee huizen. Breedhuis van oorspronkelijk vier, thans zeven traveeën onder zadeldak (kunstleien), met schilddak aan de linker zijde. Laat-classicistisch gebouw uit eind 18de, begin 19de eeuw, aangepast in de tweede helft van de 19de eeuw.

Witgekalkte bakstenen lijstgevel op een gepikte plint; keldergat in kalkstenen omlijsting. De benedenvensters der drie laatste traveeën zijn oorspronkelijk: rechthoekig in een vlakke, beschilderde kalkstenen omlijsting; de overige zijn van baksteen. Rechthoekige deur in een beschilderde kalkstenen omlijsting; rechthoekig bovenlicht met houten roeden; trap.