Beschrijving

Achterin gelegen hoeve bereikbaar via een dreef en naar verluidt vroeger horend bij "Kasteel Smissenbroek". Met de rugzijde naar de straat gekeerde boerenwoning van één bouwlaag en vier traveeën met dwarsschuur links, onder zadeldak (rode Vlaamse pannen). Inscriptie 1804 op een moerbalk van de houten zoldering. Verankerde en gewitte bakstenen gevels. Vier per twee gekoppelde rechthoekige vensters met duimen en houten latei in de naar het westen georiënteerde voorgevel; lagere rechthoekige deur links ervan en een brede getrapte daklijst. Kleinere muuropeningen in de achtergevel: één houten bolkozijn met luiken, drie smalle rechthoekige vensters met houten latei en een steekboogdeur. Schuur omgevormd tot stallen.

Ten noordwesten: afzonderlijke stalvleugel van zes traveeën onder zadeldak (Vlaamse pannen). Eén houten verankering in de erfgevel. Staldeuren met houten latei.