Beschrijving

Aan de steenweg palend rijhuis, heden twee woningen onder het huidige straatniveau. Breedhuis van één bouwlaag en oorspronkelijk zes traveeën, waarschijnlijk uit de 18de eeuw maar later aangepast. Twee linker traveeën nadien toegevoegd. Lichtgrijsgeschilderde verankerde bakstenen lijstgevel met geprofileerde bepleisterde daklijst onder de hanggoot. Vrij ruime licht getoogde vensters in een gecementeerde rechthoekige omlijsting, met witte luiken en hardstenen lekdrempel. Twee lage getoogde deuren in een nieuwe bakstenen omlijsting, voor nummer 90 met oren; vlak bepleisterd paneel (vroeger met herbergopschrift ?) boven de deur van nummer 88.

Auteurs: Verbeeck, Mieke