Beschrijving

Achter nummer 37 gelegen,loodrecht op de straat ingeplante hoeve met woonhuis ten noorden en stallingen ten oosten en ten zuiden van het gekasseide binnenerf met centrale mestvaalt en ijzeren toegangshek tussen nummer 37 en de stallingen rechts.

Woonhuis van zes traveeën en één bouwlaag onder zadeldak (cementpannen, nok loodrecht op de straat) met rechts zijaandak met muurvlechtingen, in kern opklimmend tot de 18de eeuw.

Verankerde gewitte bakstenen erfgevel op gepikte plint. Rechthoekige vensters met houten lateien en dorpels met tegels; volle houten luiken. Centrale rechthoekige deur in gepikte omlijsting. Rechts ervan armpomp. Rechts aangebouwd stalletje onder lager zadeldak.

Ten oosten, hoge gekalkte schuur en stallen onder zadeldak (cementpannen, nok parallel aan de straat) met ten zuiden aangebouwde lagere stallingen onder zadeldak (Vlaamse en mechanische pannen, nok loodrecht op de straat) met rechter zijpuntgevel palend aan de straat.