Beschrijving

Oorspronkelijk achterin gelegen hoeve met omhaagd erf en toegangshek met rondgemetste pijlers en fraai ijzeren hek ten noorden, in een zandweg leidend naar een achterin liggend huis. Thans twee woningen met op de steenweg uitziend aangepast huis met gecementeerde erker en voortuin afgezet door imitatietakken in beton.

Oude hoeve met woonhuis van vijf traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak (Vlaamse pannen, nok loodrecht op de straat), uit midden 19de eeuw. Beraapt voorgevelparement met horizontaliserende bepleisterde lijsten en afgezet met decoratieve pilasters. Getoogde, omlijste vensters en centrale deur. Rechts aanleunende twee traveeën met één bouwlaag onder pannendak met in L-vorm ervoor gebouwde stallingen onder zadeldak (Vlaamse pannen, nok loodrecht op de straat).