Beschrijving

Hoeve, thans met semi-gesloten voorkomen doch oorspronkelijk met losstaande bestanddelen, met in 1889 vernieuwd woonhuis ten oosten, oude (18de-eeuwse) stallingen ten noorden en 19de-eeuwse schuur en wagenhuis ten zuiden van het omhaagde voorerf met ijzeren toegangshek tussen overhoeks geplaatste pijlers.

Verankerd, bakstenen woonhuis van zeven en twee traveën en één bouwlaag onder zadeldak (Vlaamse pannen, nok parallel aan de straat), met jaarankers 1889 in de rechter zijpuntgevel. Getoogde muuropeningen met luiken.

Ten noorden, lage grijsgekalkte bakstenen stallingen onder zadeldak (Vlaamse pannen, nok loodrecht op de straat) met rechts zijaandak met muurvlechtingen en luchtgaten, in kern opklimmend tot de 18de eeuw.

Ten zuiden, eind 19de-eeuwse bakstenen schuur en wagenhuis onder zadeldak (Vlaamse pannen, nok loodrecht op de straat) met centrale hoge rechthoekige poort en brede openingen onder houten balk rechts.