Beschrijving

Voormalige keuterboerderij. Laag en min of meer zuid georiënteerd boerenhuis van één bouwlaag en vier traveeën met zadeldak (Vlaamse pannen, nok loodrecht op de straat), met links aandak, uit de 18de eeuw. Verankerde en gecementeerde erfgevel met schijnvoegen, rechthoekige vensters met groene luiken en een lage steekboogdeur. Getrapte daklijst deels doorlopend boven de rechts aansluitende stallen. Lage varkensstallen met lessenaarsdak tegen de blinde straatpuntgevel. Gewitte achtergevel met gepikte plint en twee lisenen tegen het woongedeelte. Verscheidene kleine bijgebouwen verspreid op het erf, waaronder een bakhuisje.

Auteurs: Verbeeck, Mieke