Beschrijving

Hoeve met losstaande bestanddelen in omhaagde boomgaard met ijzeren hek tussen overhoeks geplaatste gecementeerde hekpijlers met ernaast linde met kapelletje.

Ten noordwesten, boerenhuis met witgeschilderde gevel op gecementeerde plint, grotendeels heropgebouwd na de Eerste Wereldoorlog. Twee rechthoekige en drie getoogde vensters met luiken. Getoogde deur. Bakstenen dakvensters met puntgeveltje ter hoogte van de tweede en vijfde travee Naar verluidt linker travee met afgewolfd dak in 1921 bijgebouwd. Rechts aangebouwde schuur en stal van baksteen, met gelijkaardig dakvenster.

Ten zuiden, parallel aan het woonhuis, dwarsschuur onder zadeldak (golfplaten, nok loodrecht op de straat) met rechthoekige poorten en ernaast iets oudere stal.

Auteurs: Lanclus, Kathleen