Boerenwoning gedateerd 1773

• is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Boerenwoning gedateerd 1773

• is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Boerenwoning van 1773

Beschrijving

Gerenoveerde bakstenen boerenwoning van acht traveeën onder zadeldak (pannen, nok loodrecht op de straat), tussen aandaken met vlechtingen; jaarankers 1773 op de linker zijpuntgevel. Erfgevel met vernieuwde houten kruiskozijnen. Twee gekoppelde korfboogdeuren in grijze bakstenen omlijstingen onder gebogen druiplijst. Gedichte, omlijste korfboogdeur in de linker travee. Tweemaal twee gekoppelde houten kloosterkozijnen als opkamervensters in de achtergevel, waarvan nog twee originele vensters met tralies. Lage steekboogvormige achterdeur. Tegen de rechter zijgevel aangebouwde bakoven. Gerenoveerde bakstenen dwarsschuur met stallen op het achtererf.