• is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Hoeve met losse bestanddelen

• is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Hoeve

Gerenoveerde 19de-eeuwse hoeve met losstaande bestanddelen op met gras begroeid en omhaagd erf.

Ten noorden, woonhuis van acht traveeën onder zadeldak (pannen, nok loodrecht op de straat); binnenin jaartal 1873 op balk. Verankerde geel geschilderde gevels op gepikte plint, getraliede rechthoekige vensters (nieuw houtwerk) en licht getoogde deur met waaier.

Interieur met dubbele haard en balklagen. Ten zuiden, grote bakstenen schuur en stallen onder zadeldak (pannen, nok loodrecht op de straat) met rechthoekige en getoogde poorten en deuren.

Ten noordwesten, achter het huis, gewit bakstenen bakhuis en duiventil, onder zadeldak (pannen, nok parallel aan de straat) met negen vlieggaten in top.