Beschrijving

Hoevetje met losse bestanddelen uit de eerste helft van de 19de eeuw en uitgebreid circa 1900. Baksteenbouw onder pannen zadeldaken.

Ten zuidoosten, boerenwoning van acht traveeën (pannen, nok parallel aan de straat). Verankerde gewitte gevel met tandlijst en gepikte plint. Getoogde muuropeningen waarvan vensters met vernieuwde luiken, gekoppeld in vierde tot en met zevende travee. Lage deur met treden in vierde travee. Links, mogelijk later aangebouwde stal van twee traveeën.

Achtergevel met tandlijst en getoogde muuropeningen; deur met blind bovenlicht. Rechts, rechthoekige staldeur; voorheen hoger en getoogd.

Ten noordoosten, stallen en schuur (nok loodrecht op de straat). Deels gewit en deels met vernieuwde gevelsteen. Rechthoekige muuropeningen en segmentboogpoort.

Ten zuidwesten, stal (nok loodrecht op de straat), circa 1900 verlengd. Ten noordwesten, dienstgebouw uit de eerste helft van de 20ste eeuw onder zadeldak (pannen, nok parallel aan de straat).

Auteurs: Verbeeck, Mieke; Tack, Anja